Ons huis

Wat bieden wij?

Welkom

Vanaf september 2016 runnen wij deze B&B vol liefde, aandacht en met veel plezier! Veel gasten hebben de afgelopen jaren heerlijk in deze B&B kunnen genieten en ontspannen! Vol goede energie in de wandelvoeten en na een heerlijk ontbijt, vervolgden zij weer hun weg. Ons huis ligt aan de Werfstraat in Millingen, vlakbij de dijk en het pontje ‘Heen en Weer’, dat daar de Rijn over komt met voetgangers en fietsers. Ook het Pieterpad komt er vrijwel direct langs.
Pieterpadwandelaars: je bent zo bij ons! Let wel even op de ponttijden. Onze B&B ligt in een woonwijk en op loopafstand van het centrum van Millingen en diverse eetgelegenheden. Voor levensgenieters, rustzoekers, wandelaars en fietsers en uiteraard ook voor iedereen die van lekker koken en eten houdt! De koffie en thee staat klaar!

Overnachten bij Jenny en Steven

Onze B&B is een opgeknapte rietgedekte boerderij, 2 onder 1 kap, uit omstreeks 1800. Het huis staat midden in een woonwijk en ligt vlakbij het kleine centrum van Millingen. In ons huis hebben we 3 gastenkamers (waarvan twee met een eigen ‘zitje’). De kamer op de begane grond heeft een eigen badkamer, niet in de kamer zelf. De gasten op de eerste verdieping delen een ruime badkamer met bad, douche en toilet. Er is een gezamenlijke gasten woonkamer op de begane grond met serre en toegang tot de tuin. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd, eventueel buiten als het weer het toelaat. Uiteraard kun je hier ook heerlijk vertoeven met een boekje of gezellig een spelletje spelen. Koffie en thee zetten behoort tot de mogelijkheid en is inclusief. De kamers bevinden zich dus ín ons huis. We hopen dat onze gasten zich direct lekker thuis voelen!
We hebben een heerlijke tuin om tot rust te komen – onkruid wieden mag ook.

Wij serveren een overheerlijk ontbijt met zelfgebakken brood, verse streekprodukten, verse sapjes en huisgemaakte jam! Op verzoek ook pannenkoekjes, French toast, ontbijtmuffin(s)…

Uiteraard zorgen wij ook voor handdoeken en badjassen voor onze gasten. Er is gratis WIFI.

Slapen en ontspannen

Indeling van ons huis

Kamers

Wij hebben 3 gastenkamers in ons huis. Eén kamer op de begane grond: de ‘romantische oude voorkamer’, met een grote 2-persoons boxspring en een eigen zitje. De badkamer voor deze kamer is op de begane grond.
Op de eerste verdieping zijn twee kamers. Het ‘kamertje onder ’t riet’, met 2 losse boxspring bedden en de ‘grote kamer onder ’t riet’ met een groot 2-persoons boxspring bed en een eigen zitje. De 2 kamers op de eerste verdieping delen de badkamer.
De gasten woonkamer en de tuin zijn voor gezamenlijk gebruik. Alle kamers zijn voor maximaal 2 personen. 

Prijzen 2018

Romantische oude Voorkamer
€ 68 | 2 personen, incl. ontbijt en belasting
€ 58| 1 persoon, incl. ontbijt en belasting
Kamertje onder ’t Riet
€ 58| 2 personen, incl. ontbijt en belasting
€ 45| 1 persoon, incl. ontbijt en belasting
Grote kamer onder ’t Riet
€ 68 | 2 personen, incl. ontbijt en belasting
€ 58| 1 persoon, incl. ontbijt en belasting
Afhankelijk het seizoen en het aantal nachten dat je bij ons verblijft kunnen wij een korting bieden.

Prijzen 2019

Romantische oude Voorkamer
€ 71 | 2 personen, incl. ontbijt en belasting
€ 61| 1 persoon, incl. ontbijt en belasting
Kamertje onder ’t Riet
€ 61| 2 personen, incl. ontbijt en belasting
€ 51| 1 persoon, incl. ontbijt en belasting
Grote kamer onder ’t Riet
€ 71 | 2 personen, incl. ontbijt en belasting
€ 61| 1 persoon, incl. ontbijt en belasting
Afhankelijk het seizoen en het aantal nachten dat je bij ons verblijft kunnen wij een korting bieden.

Gezamenlijke ruimte

Achter onze keuken op de begane grond hebben wij een gasten woonkamer en een serre met toegang tot de tuin. Koffie en thee zetten is mogelijk en is inclusief. Je kunt hier lekker vertoeven met een goed boek, of een spelletje spelen. Deze kamer en serre deel je met de andere gasten. Wij hebben ook diverse wandelkaarten, plattegronden die je kunt lenen tijdens je wandeling of fietstocht. We adviseren je graag over een mooie route. Er zijn voldoende spelletjes, tijdschriften en boeken.

Badkamer

De Romantische Oude Voorkamer heeft een aparte badkamer op de begane grond. Deze heeft een douche en wastafel. Er is tevens een toilet op de begane grond.
Op de eerste verdieping is een gezamenlijke gasten badkamer met een ruim ligbad, aparte douche en toilet.
Om onze gasten lekker te verwennen hebben wij allerlei badoliën en -schuim om helemaal tot rust te komen.

Omgeving

De omgeving is ideaal voor een paar dagen ertussenuit! Er is van alles te doen en te beleven in dit prachtige gebied. Er zijn vele activiteiten mogelijk zoals bv. een huifkarrentocht, de Millinger Theetuin, wandelen over diverse boerenlandpaden, diverse fietstochten (Rijnroute, Reichswaldroute, Rondje-pontjesroute, etc.), struinwandeling door de Millingerwaard, bezoek aan Nijmegen en Kleve, zwemmen in de Bizonbaai, etc. Heerlijk niks doen, met een boek erbij, is ook zeer aan te bevelen!