Ons huis

Wat bieden wij?

Welkom

Vanaf september 2016 runnen wij deze B&B met liefde, aandacht en plezier! Veel gasten hebben de afgelopen jaren heerlijk in onze B&B kunnen genieten en ontspannen! Vol goede energie in de wandelvoeten en na een heerlijk ontbijt, vervolgden zij weer hun weg. Ons huis ligt aan de Werfstraat in Millingen, vlakbij de dijk en het pontje ‘Heen en Weer’, dat daar de Rijn over vaart met voetgangers en fietsers. Ook het Pieterpad komt vrijwel direct bij ons langs.
Pieterpadwandelaars: je bent zo bij ons! Let wel even op de ponttijden. Onze B&B ligt in een woonwijk en op loopafstand van het centrum van Millingen met diverse eetgelegenheden. Voor levensgenieters, rustzoekers, wandelaars en fietsers. De koffie en thee staat klaar!

Overnachten bij Jenny en Steven

Onze B&B is een laat 17e eeuwse rietgedekte boerderij, 2 onder 1 kap. Het huis staat midden in een woonwijk en ligt vlakbij het kleine centrum van Millingen. In ons huis hebben we 3 gastenkamers (waarvan twee ruime kamers met een eigen ‘zitje’ en de mogelijkheid om er ook een 3e persoon te laten overnachten). De kamer op de begane grond heeft een eigen badkamer, niet in de kamer zelf maar wel op de begane grond en naast het toilet. Er hangen badjassen voor u klaar. De gasten op de eerste verdieping delen een ruime badkamer met bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Er is een gezamenlijke gasten woonkamer, de tuinkamer,  op de begane grond met serre en toegang tot de tuin. Je kunt hier ook vertoeven met een boek, een spelletje spelen of tv kijken. Koffie en thee zetten behoort tot de mogelijkheid en is inclusief. De kamers bevinden zich dus ín ons huis. U voelt zich direct thuis.
We hebben een heerlijke tuin om tot rust te komen – onkruid wieden mag ook.

Wij serveren een liefdevol gemaakt ontbijt met brood uit de oven, eitjes van onze gelukkige kippen, verse streekprodukten, fruit, verse sapjes en huisgemaakte jam! Op verzoek ook pannenkoekjes of iets anders.

Uiteraard zorgen wij voor handdoeken (en badjassen) voor onze gasten. Er is gratis wifi.

Slapen en ontspannen

Indeling van ons huis

Kamers

Wij hebben 3 gastenkamers in ons huis. Eén kamer op de begane grond: ‘De Oude Voorkamer”, met een grote 2-persoons boxspring en een eigen zitje. Sinds kort is er in deze kamer achter de grote boerenstaldeur ook een comfortabele eenpersoons bedstee waardoor er de mogelijkheid is om hier een 3e persoon te laten overnachten. De badkamer voor deze kamer is op de begane grond, niet in de kamer zelf maar naast het toilet. Wij zorgen voor badjassen.
Op de eerste verdieping zijn twee kamers. Het knusse ‘Kamertje onder ’t Riet’, met 2 losse boxspring bedden en de ruime daar tegenover gelegen ‘Suite onder ’t Riet’ met een groot 2-persoons boxspring bed en een eigen zitje. In de ruime kamer kan eventueel een eenvoudig bed voor een 3e persoon geplaatst worden). De 2 kamers op de eerste verdieping delen de grote badkamer met bad, douche, toilet en dubbele wastafel.
De gastenwoonkamer en de tuin zijn voor gezamenlijk gebruik.

Prijzen 2024

De Oude Voorkamer
€ 85,– | 2 personen, € 127,50 | 3 personen, € 75,– | 1 persoon
Kamertje onder ’t Riet
€ 75,– | 2 personen,  € 65,– | 1 persoon
Suite onder ’t Riet
€ 85,– | 2 personen, € 127,50 | 3 personen, € 75,– | 1 persoon

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en belastingen.
Betaling kan bij ons contant en digitaal.

Prijzen per 22 juli 2024

De Oude Voorkamer
€ 90,– | 2 personen, € 135,– | 3 personen, € 80,– | 1 persoon
Kamertje onder ’t Riet
€ 80,– | 2 personen,  € 70,– | 1 persoon
Suite onder ’t Riet
€ 90,– | 2 personen, € 135,– | 3 personen, € 80,– | 1 persoon

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en belastingen.
Betaling kan bij ons contant en digitaal.

Gezamenlijke ruimte

Achter onze keuken op de begane grond hebben wij een gastenwoonkamer en een serre met toegang tot de tuin. Koffie en thee zetten is mogelijk en is inclusief. Je kunt hier vertoeven met een boek, een spelletje spelen of tv kijken. Deze kamer en serre deel je met de andere gasten. Wij hebben ook diverse wandelkaarten, plattegronden en brochures in onze gangkast die je kunt lenen tijdens je wandeling of fietstocht. We adviseren je graag over een mooie route. Er zijn voldoende spellen, tijdschriften en boeken.

Badkamer

De Oude Voorkamer heeft een aparte badkamer op de begane grond. Deze heeft een douche en wastafel. Hiernaast is het toilet van de begane grond.
Op de eerste verdieping is een gezamenlijke gastenbadkamer met een ruim ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. Shampoo en badschuim is aanwezig.

Omgeving

De omgeving is ideaal voor een paar dagen ertussenuit! Er is van alles te doen en te beleven in dit prachtige gebied. Er zijn vele activiteiten mogelijk zoals bv. een huifkarrentocht, een bezoek aan de Millinger Theetuin, wandelen over diverse boerenlandpaden, diverse fietstochten (Rijnroute, Reichswaldroute, Rondje-(3)pontjesroute, etc.), struinwandeling door de Millingerwaard en wellicht met de boswachter bevers zien, een bezoek aan Nijmegen en Kleve, zwemmen in de Bisonbaai, etc. Heerlijk niks doen, met een boek erbij, is ook zeer aan te bevelen!