WAT IS DE KOOKCLUB?

Voor hobbykoks, beginners en iedereen die van lekker koken en eten houdt!

Kookclub Millingen

Eind 2013 is Cecile begonnen met een leuke kookgroep in Millingen aan de Rijn. Jenny zet deze voort en zo komt 1-2 x per maand, in onze keuken aan de Werfstraat 7, een gezellige groep kookliefhebbers. Er wordt creatief gekookt. Soepen, sauzen, quiches, zoet, slank… etc.
De kookgroep bestaat momenteel uit zo’n 60 personen. Op de kookavonden koken we in een groep van 6-8 personen en telkens staat er een ander thema centraal. Aansluitend gaan we met z’n allen gezellig aan tafel.

De kookavonden vinden plaats op de woensdag of donderdag. Indien er meer geïnteresseerden zijn, zal er ook op de dinsdag een kookavond zijn.

Inloop: 17:45 uur | Aanvang: 18 uur | Einde: 20:30 uur

Je kunt je per datum en thema opgeven.

Kosten

€ 18 per les (incl. receptuur, koffie/thee en diner)

Heb je interesse of wil je meer informatie, vul dan hieronder jouw gegevens in. Langskomen of bellen mag natuurlijk ook! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Heb je een eigen groepje van minimaal 6 personen, dan kun je je ook als groep aanmelden. In overleg met Jenny wordt er dan een datum geprikt en een thema. Er geldt dan een ander tarief van minimaal € 25 p.p.

DATA EN THEMA’S 2016

Geef je op per datum en thema

Momenteel zijn er nog geen data gepland

Mocht er een datum en thema op VOL staan en je wilt tóch komen, mail ons dan in ieder geval dat je wilt komen en je voorkeur (op een dinsdag, woensdag of donderdag), zodat ik een inventarisatie kan maken en we in overleg een avond kunnen prikken.
De avonden gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Indien er onverhoopt afmeldingen zijn, is het mogelijk dat de avond een keer niet door kan gaan. Jenny zal echter zoveel mogelijk haar best doen om dit te voorkomen.

MELD JE VRIJBLIJVEND AAN
VOOR DE KOOKCLUB MILLINGEN

Vul hier je gegevens in en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe data en thema’s van onze kookclub. Je ontvangt tevens meer informatie via de mail en je kunt je direct aanmelden voor 1 of meer van de kookavonden!

Meld je aan!