Wij zijn Jenny van Zante en Steven van Dijk. Wij komen uit Hoevelaken, door Arie Ribbens bezongen met “bij Hoevelaken linksaf…”. Ons werkterrein is audiovisuele media, bedrijfsfilms, radio & televisie en ook evenementen en congressen in binnen- en buitenland.

Steven is “getogen” Hagenees en werkt als geluidsman voor film en TV. Daarnaast blijft hij trouw aan zijn ‘oude liefde’: de fotografie. Zijn huidige werk zal Steven met veel enthousiasme voortzetten, maar… wanneer mogelijk helpt hij graag met het perfecte eitje bij het ontbijt.

Jenny werkte als producer en is een ‘duizend dingen doekje’. Kortom, bij ieder project van begin tot eind de spin in het web. Communicatie en organisatie is haar werkterrein. De maand augustus wordt door ons besteed aan verhuizen, klussen (extra sanitair) en alles wat nodig is om er onze plek van te maken.

Afgelopen september starten we onze B&B met de twee bestaande gastenkamers. Vanaf februari 2017 bieden wij ook een 3e kamer aan, eveneens op de eerste verdieping, de ‘Grote kamer onder het Riet’ met een heerlijk bed en een zitje. De kookclub & kookworkshops worden door Jenny voortgezet. Nieuw zijn de creatieve en inspirerende workshops. Meer informatie hierover volgt.
Je kunt ons ook bellen voor een kennismaking, het nummer van Jenny is 06 2280 5121.